emil@marczakfilm.se // +46 708 58 28 98

Marczak Film levererar mycket film för pengarna – kreativa idéer, högkvalitativ film och kostnadseffektiva lösningar ingår alltid i erbjudandet. Jag lägger stor kraft på att lära känna varje kunds utmaningar för att nå bästa möjliga resultat. Webb som tv spelar ingen roll, jobbet genomförs på samma sätt oavsett kanal.

Jag brukar säga att det finns tre olika sätt att göra film. I den regisserade spelfilmen är kameran i centrum av rummet, i den redaktionella filmen interagerar kameran med rummet medan kameran i den dokumentära filmen är en diskret betraktare. Oavsett syfte, målgrupp och kanal kan jag genom att blanda de här tre metoderna skräddarsy den film som passar bäst för varje tillfälle.

I allt fler produktioner använder jag min minihelikopter med DJI Ronin och Gyro-stabilisator, som ger möjlighet till fantastiska flygbilder. Titta gärna på filmerna här på hemsidan och på min Vimeosida, för referensfilmer.

 

Tjänster i urval:

FÖRETAGSFILM
REKLAMFILM
UTBILDNINGSFILM
TV-PRODUKTION
EVENTFILM

Nyfiken på hur Marczak Film kan hjälpa just er? Tveka inte att kontakta mig på emil@marczakfilm.se för ett kostnadsförslag.